Jag har snöat in på dessa gröna vackra drinkar! Det skyller jag på en kvinna som heter Victoria Boutenko. Hon verkar vara en riktig vitaminbomb. Hemligheten med själva bomben är att när man lägger ner färska blad i en mixer och sätter full fart på den, så slås det gröna sönder och frigör en mängd nyttigheter. Det är det ena hon kommit på. Det andra är att om man blandar ner lite frukt i mixern samtidigt så tar fruktsmaken över! Blanda t ex en handfull hallonblad, ett salladsblad, lite persilja och nässlor så blir det ju jävvrigt grönt och jävvrigt nyttigt men inte så jävvrigt gott. Men! Slänger man i en bit apelsin eller några hallon eller jordgubbar eller vad som helst som är fruktigt och gott så blir det fruktsmak på drinken! Käckt va´? Det har Victoria Boutenko kommit på och far runt överallt och föreläser om. Så fyller man på med vatten i mixern också så att konsistensen blir drick- och hällbar och inte en tjock smet. Grejen är att man kan ta vad som helst ätbart och repa av och dricka sig pigg – i länken till recepten finns det t o m gröna smoothisar för husdjur!! Kolla in recepten här.

Så släng inget! Klicka på Tips till höger så finns det mer att inte slänga…